TCN tocarà al MiniBeat!

a0486993561_16Una altra banda confirmada per aquesta primera edició del Festival MiniBeat, TCN. Una banda vallesana provinent de Sant Feliu de Codines.

Podrem gaudir de la seva proposta coral, punyent i directa així com de la posada en escena del seu darrer  treball discogràfic “Segar i Batre”.

Us deixem aquí quatre ratlles sobre els TCN:

Diuen els propis TCN que van enregistrar el seu tercer disc al mas i, literalment, quan la canallota, el bestiar i la terra els ho van permetre. En efecte, “Segar i batre” (2014, autoeditat) és un enèrgic i desenfadat monument al rock’n’roll d’interior. Com si Motörhead, Supersuckers i els Dwarves se n’anessin de revetlla a un poble de comarques i es topessin amb El Mal Ja Està Fet o els enyorats Surfing Sirles posant una plaça de potes enlaire. Garage punk marrà, directe i amb Sant Feliu de Codines com a denominació d’origen. Cançons sobre pubilles, boletaires, envelats i mosses de terra endins. Mala llet i bon humor, acidesa i frescor per la vena. Títols tan inequívocs com “Cançons d’una nota”, “Foc de camp”, “El ball de la llebre” o “Moreneta”. I quatre bonus tracks -ells en diuen merma extra- on destaquen una versió dels Wipers (“Rebel with a Cause”, inclosa una gamberrada marca de la casa) i un “Llocs per fer l’amor” que culmina amb la deconstrucció definitiva de “How Deep Is Your Love” dels Bee Gees. I tot plegat en poc menys de mitja hora. Es pot demanar més?”  via Dancing with the clown.

Crítica GENT NORMAL

Crítica 1,2,3,4!

TCN Bandcamp

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s