Nyandú tocarà al MiniBeat!

Bum-Interior-Nyandu-1000Ja ho vam anunciar el passat 7 de març en la presentació per xarxes socials del cartell artístic del primer Festival MiniBeat. Tenim l’honor d’anunciar que Nyandú, banda osonenca, estarà present al MiniBeat d’aquest 2016.

Us deixem aquí quatre ratlles sobre els Nyandú:

Nyandú neix a La Torre d’ Oristà (Lluçanès), de la mà de tres guerrers musicals agermanats des de la infància que aposten per la immediatesa de les melodies per arribar al fons de cadascú, mesclant les seves reflexions amb les veus del poble a la recerca d’un sol objectiu: compartir música. El trio de Power Folk NYANDÚ, presenta en el seu primer disc “L’Origen de les Absències” (Música Global, 2012), l’honestedat, la visceralitat i l’energia que els van fer guanyadors d’una de les edicions del concurs Sona9, en un següent pas evolutiu. Ritmes tribals, harmonies vocals elaborades, lletres inquietants i incisives, adreçats amb sonoritats poc convencionals en la música pop dels nostres dies, donen una emotiva singularitat a les seves cançons.

Per acabar us deixem un videoclip dels Nyandú “Ens tornarem a veure”.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s