Llum Pepa & The Beats tocarà al MiniBeat!

a2654809659_16Una altra banda confirmada per aquesta primera edició del Festival MiniBeat, els Llum Pepa & The Beats. Podrem gaudir de la seva proposta clara i unívoca així com de la posada en escena del seu darrer  treball discogràfic “No sóc jo”.

Us deixem aquí quatre ratlles sobre els Llum Pepa & The Beat:

Llum Pepa & The Beats és el projecte musical d’Anna Capacés. Després d’haver estat en els darrers anys com a cantant a Kitou i com a corista/percusionita a Liannallull, decideix engegar el 2013 un nou camí musical, aquest cop agafant les regnes com a front woman. Juntament amb Jordi Espinach inicien la creació dels temes, en ocasions a partir d’idees de l’Anna amb la guitarra, lletres que encara no tenen melodia, o també amb cançons que escriu Jordi pensades per a la seva veu i l’esperit del projecte, que veu d’influències del rock’n roll dels anys 50, el surf i el punk principalment. Comencen els assajos al pàrquing de casa amb una bateria i guitarra elèctrica, on van donant cos a aquestes idees, però en poc temps, s’adonen que aquestes composicions requereixen de la contundència d’una banda, així que comencen a buscar músics, i els troben en les figures de Dani Perarnau (bateria), Victor Vallejo (baix) i Pablo Acosta (teclats). Durant la tardor de 2013 comencen els assajos al local, fins que veuen que tenen un gruix de cançons que els fa plantejar-se la possibilitat d’una gravació. Per a realitzar-la recorren a Nico Flors i la duen a terme al local d’assaig durant l’hivern/primavera de 2014, aquesta gravació recull el so cru i de directe que té el grup. El títol que portarà serà “No Sóc Jo”. Paralel·lament a la gravació segueixen composant nous temes i fent algun concert amb una posada en escena contundent i molt energètica.

Escolta Llum Pepa & The Beats

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s