Presentació oficial del Festival MiniBeat

imageAvui dilluns 4 d’abril a les 18h ha tingut lloc la roda de premsa per presentar de forma oficial la primera edició del Festival MiniBeat que es realitzarà a Granollers. Aquesta roda de premsa s’ha realitzat a “La Tèrmica”, un dels espais de Roca Umbert, Fàbrica de les arts. I és que el Festival MiniBeat es realitzarà en aquest mateix recinte de Roca Umbert, i precisament “La Tèrmica” és un dels espais en els quals hi haurà un munt d’activitats musicals programades.

Una presentació que ha comptat amb la presència dels organitzadors del Festival MiniBeat acompanyats de l’alcalde de Granollers, altres autoritats polítiques de l’Ajuntament de Granollers, de personalitats representatives de l’espai Roca Umbert, fàbrica de les arts així com dels mitjans de comunicació locals i comarcals.

En aquesta roda de Premsa s’ha presentat el cartell artístic d’aquest Festival MiniBeat, així com les principals atraccions, propostes i activitats d’aquesta jornada festiva.

Aquí us deixem la Nota de Premsa del MiniBeat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s