Taller de fabricació d’instruments al Festival MiniBeat!

image1Una altra activitat per aquest Festival MiniBeat. Avui us podem confirmar que per aquest proper 24 d’abril, dia que es celebrarà el Festival MiniBeat, aquest comptarà amb un taller de fabricació d’instruments amb materials reciclats.

Carla Aledo conduirà aquest taller fantàstic on petits i grans podran transformar recipients diversos en instruments decorats i preparats per que els puguis fer sonar per  tot arreu i emportar-te’ls  allà on vulguis!!

El taller es durà a terme a l’ espai dents de serra de 11:30 a 13:00h

No us ho podeu perdre!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s