Radiobots tocaran al Festival MiniBeat!

2-Radiobots-©ÀlexFalcóUna altra banda que tocarà al Festival MiniBeat, ells són Els Radiobots. Un projecte musical diferent i atractiu, un espectacle que va més enllà de la faceta musical. Una funció que ofereix tant una proposta fantàstica com una proposta a la vegada pedagògica.

Us deixem quatre ratlles sobre Els Radiobots:

El projecte:

Volem que els infants aprenguin anglès tot gaudint l’experiència musical en directe. Que millorin les seves capacitats expressives i creatives a través de les cançons, i que puguin participar de forma activa en un espectacle fet a la seva mida. Els Radiobots és un projecte educatiu dinàmic i innovador, nascut amb l’objectiu d’induir l’aprenentatge dels més petits a través de l’escolta i l’experimentació. Una jove companyia de teatre sorgida de la col·laboració entre Brubaker, Illa Carolina i Estudios Dalton.

Sota la direcció de Txu Morillas, els músics Carol Badillo i Aleix Prats interpreten a l’escenari un seguit de composicions pròpies que adapten registres com el pop, el hip-hop o la música electrònica al llenguatge i a les necessitats dels menuts. Una posada en escena fresca i amena, ambientada en un món de fantasia que estimularà la imaginació dels infants i a la vegada els permetrà interactuar amb els protagonistes de l’espectacle. I una vessant pedagògica que s’adapta al currículum d’Educació Infantil i Primària del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya.

Sinopsi

La història dels Radiobots té lloc en un univers fantàstic, poblat per éssers increïbles i on la música hi és sempre present. El robot Prometheus viu en una nau espacial, i es dedica a recórrer l’espai a la recerca de deixalles que un cop a casa transforma en joguines. Un bon dia troba entre les deixalles un altre robot, la Pandora, i decideix reparar-lo. D’aquesta manera, la Pandora
cobra vida i comença a explorar l’univers que l’envolta. Tot un món desconegut, ple de sorpreses per descobrir i aventures per viure que ella anirà transformant en cançons.

Els músics

Carol Badillo i Aleix Prats van formar Illa Carolina l’any 2010. Des d’aleshores, la formació s’ha consolidat al panorama musical català amb dos discos -el debut homònim de 2012 i “Bengala”, editat dos anys més tard- que beuen de fonts com el pop independent o la música electrònica. A banda d’actuar en festivals de renom com Pròxims o PopArb, han realitzat una gira per la Península Ibèrica i han participat a la banda sonora del llargmetratge ”Et dec una nit de divendres” (2013).

Escolta Els Radiobots

Aquí us deixem una petita mostra d’aquesta projecte musical:

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s