Clown l’Hilari al MiniBeat!

IMG_3565IMG_3566Una altre artista confirmat per aquesta primera edició del Festival MiniBeat, Clown l’Hilari. El diumenge 24 d’abril podrem gaudir de la seva proposta genuina, atractiva i carregada de sàtira. En el Festival MiniBeat, el Clown l’Hilari estrenarà la seva nova funció denominada “Musika”.

“Musika” és un espectacle que gira entorn a l’univers de les cançons, melodies i tonades així com al món de la creació i exhibició musical. “Musika” ens mostrarà  la cara B del cosmos musical.

Ja veieu doncs que el Festival MiniBeat oferirà una programació artística i cultural multi disciplinar, i ens fa molta il·lusió que el món dels clowns estigui també present al MiniBeat de la mà d’un pallasso granollerí que de ben segur ens farà quelcom més que treure’ns un simple somriure.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s