Últimes entrades pel Festival MiniBeat!

entradesJa fa uns dies que les entrades pel Minibeat ja es poden adquirir de forma telemàtica. Recordeu que podeu comprar les entrades en el portal web Entradium.

El ritme de venda d’entrades no és precisament lent i ja tenim més de la meitat de l’aforament màxim venut. Així és que, no espereu a comprar l’entrada el mateix diumenge 24 d’abril, perquè us podríeu quedar sense entrades i per tant sense la possibilitat de gaudir de la 1a edició del Festival MiniBeat.

Recordeu pels que ja teniu les entrades comprades, portar aquestes en format paper, ja que el Festival MiniBeat al ser un esdeveniment novell, no disposarem d’alta tecnologia (dispositius QR’s i derivats) per facilitar les entrades via smartphones. A l’entrada del mateix Festival MiniBeat, us donarem unes pulseres per acreditar la vostra assistència.

I recordeu que… els preus de les entrades són bastant populars, ja que les entrades pels infants fins als 11 anys tenen un cost de 3 euros per entrada i les entrades per adults (a partir dels 12 anys) tenen un preu de 5 euros per entrada. A més us oferim la possibilitat de comprar el pack familiar, que consta de 2 entrades per adults i 2 entrades per infants per un preu total de 15 euros.

Les entrades donen dret a gaudir de les diferents actuacions musicals i els diversos tallers artístics.

Cliqueu a l’enllaç anterior i feu-vos amb les vostres entrades. Us esperem el 24 d’abril.

tiquets-compra-entrades

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s