El MiniBeat 2017 ja té data!

proposta-cartell-2017

Doncs sí, avui ja us podem anunciar que el proper diumenge 7 de maig d’aquest 2017 tindrà lloc la 2a edició del Festival Minibeat, el festival familiar de música alternativa. Com ja va passar en la primera edició del passat 2016, el Festival MiniBeat 2017 tindrà lloc a les instal·lacions de Roca Umbert, Fàbrica de les arts, a Granollers, la capital del Vallès Oriental.

Anunciar-vos que enguany, allargarem una mica més el festival, ja que aquest engegarà a les 10:30h i finalitzarà a les 19h. Reserveu-vos la data, no teniu excuses, si voleu gaudir d’una jornada ben familiar tot gaudint d’un munt d’activitats que giraran entorn de la música, el 7 de maig és el vostre dia.

Tenim moltes coses per comentar-vos, però ho anirem fent pausadament perquè així ho podreu anar paint amb tota la tranquil·litat del món. L’equip que forma l’organització del Festival Minibeat estem en ple funcionament i aviat us anirem informant de moltes més coses; cartell artístic, tallers, venda d’entrades, etc. Així que estigueu atents a les novetats que anirem penjant a aquest nostre portal web.

Us esperem el proper 7 de maig!

One thought on “El MiniBeat 2017 ja té data!”

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s