Primeres confirmacions pel MiniBeat 2017

mb_bandes_01Ja tenim vuit formacions confirmades per a la segona edició del Festival MiniBeat. Aquest 2017, bandes com, Orchestra Fireluche, Dj 2D2, Matagalls, Bullit, Les Sueques, Eric Fuentes, Museless o Oh! Uh! Ah! tocaran a Granollers el proper diumenge 7 de maig, en el marc del Festival Familiar de música alternativa.

L’organització del Festival MiniBeat ja porta un munt de dies treballant per l’edició d’aquest 2017. Avui ja us podem anunciar unes quantes bandes, però encara queden unes quantes formacions més que us les anirem comunicant així que estiguin confirmades.

El Festival MiniBeat aposta per propostes musicals alternatives i arriscades. Un cartell artístic que pretén oferir un ventall ampli i divers d’oferta musical, propostes per a tots els gustos i paladars; rock, punk rock, música electrònica, música instrumental, folk, etc.

Reserveu-vos el diumenge 7 de maig d’enguany i estigueu atents al nostre portal web i a les xarxes socials, ja que properament anirem informant sobre quan es podran començar a comprar les entrades pel Festival MiniBeat 2017. Aquí podreu trobar el preu de les entrades.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s