Adrià Bofarull tocarà al MiniBeat!

Moltes són les bandes que podrem gaudir el proper 7 de maig, però encara ens queden alguns nom més per presentar. Un d’aquests noms és el de l’Adrià Bofarull, músic barceloní. Un artista de textures i improvisacions electròniques. Centrat en l’ús del sampler com a element estructural, ha disseminat el seu treball en Cd’s, edicions digitals i presentacions en directe. La seva activitat principal ha girat al voltant del seu projecte de composició electrònica Dargelos. Com a guitarrista i teclista ha tocat en Morralla, Mint 400, Beef, Aparell Negre i La Estrellade David. Actualment, s’ha bolcat en la improvisació amb el seu projecte Hydra, en què també han col·laborat Juanjo Lopez i Joan Saura. Amb aquest últim manté també un duo d’improvisació electrònica. La seva música ha estat usada en vídeo i emissions poètiques radiofòniques. També ha posat música a antigues pel·lícules mudes i curtmetratges.

Us deixem quatre ratlles més sobre l’Adrià Bofarull

Els projectes d’Adrià Bofarull giren sobre eixos de conceptes com la hipnosi, la gènesi de les idees i els laberints, per destil·lar peces d’electrònica exploratòria amb un denominador comú: la improvisació. Tot i la predominança de mostres i gravacions de camp manipulades amb tècniques diverses, al seu espectre sonor i caben també processos de síntesi i manipulacions en temps real d’objectes i instruments. Utilitza tant , eines de hardware com de software divers, amb el qual configura sets amb els que toca intuïtivament. Sempre gairebé als límits del seu propi só, ha publicat sota el seu nom o el pseudònim Hydra a segells com Exp_net, Audiotalaia, Espais, Hazard, Tecnonucleo….(l’últim Improvisions junt a Stereorent a Hazard records) En directe l’hi agrada d’improvisar sol o acompanyat. Ho ha fet amb Stereorent, Xavi Tort, Rafa Zaragoza, Huan, Jean François Pauvros, Això no es Pànic, Jordi Condal…Durant l’any 2012 fou artista resident a Gràcia Territori Sonor. Va mantenir el duet Cràter junt al desaparegut Joan Saura editant un disc homònim el 2013.


Anteriorment havia editat 7 àlbums amb el nom Dargelos on jugava amb composicions abruptes i desenqueixades amb un sampler. A tocat en festivals i esdeveniments com Off Herzios, Lem, Experimenta Club, Sonar.El pasat 2015 el treball de Dargelos “sturm und drang” fou reeditat digitalment al netlabel rir.

Us deixem un vídeo sobre el món electrònic i experimental de l’Adrià Bofarull.

Font: Adrià Bofarull

Escolta l’Adrià Bofarull

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s