Ariana Abecasis tocarà al MiniBeat!

Una altra artista que s’uneix a la programació musical del Festival MiniBeat. Ariana Abecasis estarà present el proper 7 de maig a Granollers a les instal·lacions de Roca Umbert Fàbrica de les Arts. L’artista barcelonina ens vindrà a presentar el seu darrer treball discogràfic “Philosophades”.

L’Ariana Abecasis neix l’any 1992 i a l’edat dels 7 anys comença els seus estudis musicals com a pianista. Després de decidir-se per cursar la carrera d’interpretació de piano clàssic a l’ESMUC, l’any 2015 treu a la llum el seu primer disc “Philosophades” com a cantant, pianista i compositora amb el que ha fet gira per Catalunya, Andalusia i Luxemburg

Aquí us deixem quatre línies més sobre l’Ariana Abecasis.

Què en feu de les idees inconnexes i fugisseres que us creuen la ment de tant en tant? l’Ariana les caça. El piano i la veu són els instruments que fa servir per explorar els significats i els simbolismes amagats als racons de la seva vida, entre les accions més quotidianes i les emocions més intenses. I les cançons, les seves petites filosofades. Ella diu que són incoherències que no tenen res a veure entre elles tot i que conviuen en aquest disc, però potser ho diu perquè no s’adona que ella mateixa n’és el nexe d’unió. Philosophades és un disc per a l’hivern, personal i intimista. Són melodies que cal consumir lentament per assaborir-ne tota la dolçor i copsar-ne totes les subtileses.

És un sac de pensaments teixits delicadament amb el fil de seda d’una veu dolça. Hi trobareu ressons de rock progressiu i simfònic, però també la influència de la formació clàssica de l’Ariana i referents més contemporanis, com Patrick Watson o Bon Iver.

Aquí us deixem un videoclip de l’Ariana Abecasis

Font: Ariana Abecasis

Escolta Ariana Abecasis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s