Kararocker estarà present al MiniBeat

En la propera edició del Festival MiniBeat, que es durà a terme el proper diumenge 7 de maig, tindran lloc un munt d’actuacions musicals i també un munt d’activitats on la música esdevindrà la protagonista. En aquest sentit, una de les activitats que podran gaudir tots aquells que vinguin al festival, serà el Kararocker. Podríem dir que kararocker és una karaoke ben diferent i carregat d’actitud. Una activitat per gaudir-la ja sigui de forma individual o amb tota la família. Una oportunitat per demostrar les vostres habilitats vocals. Un moment per deixar la vergonya a casa.

Kararocker és un karaoke de Rock & Metal on el públic és el protagonista.  Compta amb un repertori de més de 1200 cançons i amb una llarga experiència ja que porta  7 anys en actiu. Els inicis d’aquesta proposta musical van ser a Granollers.  Actualament el Kararocker es realitza a la sala Rocksound de Barcelona i entre altres experiències viscudes, cal destacar que ha estat present a festivals europeus com el Rock Fest.

Així doncs, no us podeu perdre aquest oportunitat de gaudir d’un kararocker ben proper. Escolliu la vostra cançó i pugeu a dalt de l’escenari.

Sing & Destroy!

Més info aquí

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s