Colònies Fàtima col·laborarà al MiniBeat!

Colònies Fàtima

Ens fa especial il·lusió poder comunicar que l’entitat “Colònies Fàtima” col·laborarà en aquesta segona edició del Festival MiniBeat. Així doncs aquest proper diumenge 7 de maig, a part del munt d’activitats i concerts programats podreu gaudir dels tallers que ens oferirà “Colònies Fàtima”. Tallers que giraran entorn i tindran com a protagonista la música. “Colònies Fàtima” programarà per aquesta segona edició del Festival MiniBeat, un taller idiotitzador, un taller de Just Dance i un taller de Guitar Hero.

Aquí us deixem una mica més d’informació sobre “Colònies Fàtima”:

“Colònies Fàtima té més de 45 anys d’experiència en dur la il·lusió del lleure a infants d’arreu. Disposem d’un gran ventall de monitors i monitores amb molta experiència en l’educació en el lleure que seran capaços de fer cada estiu una experiència inoblidable.

Gràcies a jocs, tallers i animacions construïm l’acció educativa que fem arribar a tots els infants que participen en les nostres colònies per assolir el nostre objectiu: promoure el creixement inter i intrapersonal a través del lleure.

A Colònies Fàtima creiem que la desconnexió de la ciutat, la convivència i la unió amb la natura són elements claus per assolir aquest objectiu. És per això que cada any marxem entre 8 i 9 dies durant la primera setmana d’agost a una casa de colònies i compartim una part del nostre estiu en un entorn on som capaços d’aprendre els uns dels altres i fer-nos grans en valors.

Però la nostra tasca no s’acaba a l’estiu! Durant la resta de l’any també realitzem altres activitats on ens podem retrobar i agafar forces per la següent edició.

Com a entitat d’educació en el lleure, treballem per impartir educació i valors als nostres infants tot divertint-nos fent jocs i gaudint de la natura. “

Font: Colònies Fàtima

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s