Vols venir al MiniBeat amb la teva discogràfica, distri, paradeta…

El festival MiniBeat 2018 obre convocatòria per poder exposar, mostrar i difondre la cultura underground i alternativa. La crida va dirigida a petits col·lectius o empreses del sector cultural que vulguin mostrar al públic del MiniBeat els seus projectes, quedant exclosos multinacionals del sector cultural o temes molt comercials. L’equip tècnic del MiniBeat valorarà amb molt d’amor totes les propostes rebudes.

El MiniBeat porta els seus dos primers anys fent sold out amb més de 1.000 persones per convocatòria, sent aquesta tercera edició un espai ideal per a mostrar els teus projectes a un públic amb ganes de conèixer noves propostes.

El 31 de març es tancaran les inscripcions per exposar al MiniBeat, totes les sol·licituds rebudes després d’aquesta data, quedaran excloses. Omple el següent formulari amb les teves dades i projecte, i ens posarem en contacte amb vosaltres com més aviat millor. Tingues paciència amb la resposta, l’underground porta el seu temps. Salut!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s