En Xavier Calvet vindrà al MiniBeat a presentar el seu nou disc “Firebird”

El pròxim 6 de maig dins del festival MiniBeat, comptarem amb la presència d’en Xavier Calvet presentant el seu nou projecte en solitari, el també component de la banda ganxona Bullit ens mostrarà el seu nou treball discogràfic “Firebird” editat per BCore Disc.

El disc es descobreix com una mena de ‘roadtrip’ que transita per alguns dels paisatges del so típicament ‘Americana’ (amb ressons als primers Wilco, a The Jayhawks o al Ryan Adams) sota un mantell de melodies eminentment pop, una cosa que ja és marca de la casa a tots els discos signats per Calvet. Els textos recullen algunes de les seves vivències dels últims anys, amb interessants reflexions sobre la vida, la mort, les relacions humanes i els sentiments oposats, sovint contradictoris, que sorgeixen d’aquestes.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s