Pren la matinada, el nou disc de L’Hereu Escampa que presentaran al MiniBeat

L’Hereu Escampa és una de les bandes més interessants del circuit alternatiu. Aquest duet de Manlleu, format per Guillem Colomer i Carles Generó, actuen al MiniBeat per presentar el seu segon disc «Pren la matinada» (Famèlic, 2017). Aquest treball està ple de nous matisos i de maduresa tant emocional com musical.

L’Hereu Escampa es va formar l’any 2010. Provinents d’altres bandes locals com Woses i Turnstile, aquests dos amics va agafar de referència el model emo-punk facturat als anys 90 a l’hora de confeccionar el llibre de ruta que els servirà per deixar les primeres empremtes. Hi ha un parell de fets que marquen la personalitat del grup: L’exagerada energia que transmeten en directe i el seu singular format de duo (bateria i guitarra) que pot recordar a formacions com The White Stripes, Lightning Bolt, No Age o Japandroids. Amb el rock com a traça principal de la seva proposta, L’Hereu Escampa és una proposta sense complexos i directe que ha anat guanyant seguidors des de la publicació del primer disc «Llamp de Déu» (Famèlic, 2013) al que l’han seguit un parell de singles.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s