La Punk Party Band, joves i amb actitud, actuaran al MiniBeat


Contents d’anunciar a la Punk Party Band, una banda que recull l’actitud que busquem al MiniBeat, canalitzar bones energies través de la música com a fil conductor. La Punk Party Band és una banda formada per nens que viuen al barri Gòtic de Barcelona. El seu objectiu és fomentar la participació de la gent en un barri dedicat al turisme, evitar el racisme i la violència i, encara que no l’hagin viscut, mantenir el gènere punk viu. Tal com recull ‘El Periódico’, la banda la formen en Yishan, Shahzor, Nisha, Helena, David, Rita, Joan, José i Adrià. El més petit té 9 anys i el més gran en té 15.

Assagen en un soterrani del carrer Regomir, que ha sigut durant dècades el local d’assaig de molts grups de punk rock del barri. S’hi baixa per unes escales d’espiral amb les parets pintades, amb fotos de bandes per totes les parets.

Els pares de Nisha i Shahzor viuen al pis de dalt del local. El grup només té dues regles: la primera és que a tothom se’l crida més pel seu nom, està prohibit dir el xinès, el pakistanès, el ‘moro’… i la segona és que està prohibit dir paraulotes, tret que formin part de la lletra d’una cançó. A més, assagen els dilluns, durant una mica més d’una hora, quan ja han fet els deures escolars.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s