Els Taka Taka Chombo tornen al MiniBeat amb tota la seva energia

 Els Taka Taka Chombo és un col·lectiu de joves de Granollers que fan música amb instruments de percussió reciclats, al MiniBeat som molt fans d’ells i valorem molt projectes com aquest, i prova d’això, es que a la tercera edició del festival, aquesta serà la seva tercera participació, 3 de 3.

Van néixer a la la Festa Major de Granollers del 2015 amb un espectacle anomenat ” D’on surt la música?” el van estrenar a la Plaça de la Porxada el 26 d’agost de 2015, donant suport a la colla dels Blancs dels quals en son part activa.

Els Taka Taka Chombo demostren que hi ha infinitat de maneres de fer música com per exemple amb bidons d’escombraries i pots de pintura buits.  Un cop a l’escenari, deixen constància de la coordinació i dels seus dots de percussió barrejats amb claus d’humor. També fan participar al públic picant de mans amb diferents ritmes i intensitats. Diferents joves ballarins els acompanyen amb coreografies de breakdance. La seva intenció és crear música amb allò que troben per qualsevol lloc.

Així doncs és que, si tu també vols aprendre a trobar el so de les coses reciclades, vine a l’espectacle que realitzaran al Minibeat!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s