Me and the Bees presentaran el disc “Menos mal” al MiniBeat


Me and the Bees tenen ADN MiniBeat, una banda amb l’essència que busquem i aquest any les podrem veure en directe, iahuuuu!!!! …segueixen obstinades amb el nou disc “Menos mal” a demostrar que són les reines de la melodia, arqueòlogues de la cançó perfecta, l’harmonia màgica, la tornada immediata. Si ja a les seves dues referències anteriors “Fuerza bien” i “Mundo Fatal” ens van meravellar amb la seva sorprenent facilitat per facturar pop rodó, Me and the Bees segueixen traçant un mateix objectiu: passar-ho bé ells i fer-nos la vida més feliç a nosaltres. Un d’aquests discos dels quals et dibuixen un somriure i te la deixen gravada permanent.

“Menos mal” s’ha enregistrat als estudis Cal Pau de Sant Pere Molanta amb la producció conjunta de Joan Colomo -Zeidun, La Célula Durmiente, The Unfinished Sympathy– i Dalmau Boada -Zeidun, Les Aus, The Cheese, Esperit! -. En Colomo també s’ha ocupat de les mescles del disc i la masterització ha anat a càrrec d’en Victor Garcia a Ultramarinos Mastering.

One thought on “Me and the Bees presentaran el disc “Menos mal” al MiniBeat”

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s