HCXHC, l’associació contra el càncer mostrarà al MiniBeat el seu projecte

Aquest any al MiniBeat tindrem la presència de HCXHC (Hardcore Hits Cancer), una associació legal i sense ànim de lucre. El seu objectiu principal consisteix a ajudar anímica i econòmicament malalts de càncer i recaptar diners per donar a fundacions, especialment infantils; organitzant festes, concerts i venda de marxandatge. Tot això relacionat amb la música Hardcore, Punk-rock i Metall. Ajudant a difondre a més, el missatge que en aquest tipus de música també hi ha cabuda per a la solidaritat.

HCXHC neix com a idea fa diversos anys, durant una lluita personal del seu fundador Daniel Sadurní contra el càncer, amb la intenció d’ajudar i animar a la gent que es trobava en una situació similar i les seves famílies. A poc a poc la idea va prenent forma i evolucionant amb l’ajuda d’Alex Martínez, Miguel Cazorla, Fernando Turrillas, Joaquín Primoy, Dani Miranda, Anna Bautista, Rebeca Taules i Dani Sánchez.

El recolzament definitiu els i dóna el “Ankla Fest” el juliol del 2015, on Billy Graziadei, veu i guitarra a Biohazard, es posa una de les nostres samarretes per sortir a actuar i parla amb el públic sobre la nostra associació. Arran d’aquest festival han estat convidats a diversos concerts, i festivals, per parlar sobre els nostres projectes i vendre el seu “merch”. Actualment són moltes les bandes, promotores de concerts, associacions esportives, col·laboradors particulars, botigues de discos, negocis hostelerias.. els que col·laboren d’una o d’altra forma. Per sort una llista de col·laboradors que no para de créixer.

A part de la venda de marxandatge propi de l’associació, van editar un CD de versions recopilatoris en què les bandes col·laboradores els cedien temes de covers clàssics del hardcore, punk-rock, rock o metall. També compten amb una petita distribuïdora solidària, on distribuïm material propi de bandes i col·laboradors, que ens cedeixen de manera totalment altruista.

El 100% del que es recapta, amb la venda del merch i els CDs de HCXHC; donacions particulars i que recull de la distribuïdora solidària, s’està destinant a La Casa dels Xuklis. Una casa d’acollida per a nens i nenes amb càncer i les seves famílies (amb pocs recursos), les quals vénen a tractar-se als hospitals de referència de Barcelona .

Fins a la data s’han donat 31.000 euros a aquesta fundació.

Daniel Sadurní (President i fundador de Hardcore Hits Cancer)

FUCK CANCER!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s