Vàlius vindran al MiniBeat a presentar el seu disc “Mesura”


Vàlius
 són fills il·legítims d’un concert de Les Aus, però van rebre ben poc del talent dels seus pares. La bona nova és el seu tercer disc, “Mesura”, un treball que ha trigat dotze mesos a sortir des que van entrar a l’estudi: “Hem tingut un any complicat”, reconeixen.

“Mesura”, el disc que ens presentaran al MiniBeat, hi ha deu cançons de pop primari, generalment curtes i crits generacionals, punyals feridors i clarividència en poques paraules: “L’èxit és submissió a l’enemic” canten d’entrada. “Mai hem pretès denunciar gairebé res, però qualsevol dia començarem a pensar-nos i uf, quina mandra”, expliquen. De moment, no han canviat gaire el seu “Savoir faire”: “No sabem fer altra cosa, algunes cançons noves potser tenen un pèl més de complexitat en l’estructura o en les lletres, però vaja, tot segueix bastant igual”.

Vàlius van ser el millor duet de punk atrotinat i folk-rock furiós fins que van decidir col·laborar amb Carlota Serrahima, cantant d’El Pèsol Ferèstec i germana del bateria de la banda, per firmar una peculiar versió de “Mercè” de Maria del Mar Bonet. Aleshores es van convertir en el millor trio de punk-folk atrotinat. D’aquella primera col·laboració acabaria naixent l’EP “Mercè” i una aliança que ha portat a Gerard Segura i Pol Serrahima a reinventar els seus directes amb la presència de la Carlota.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s