Els Radiobots tornen al MiniBeat amb material nou


Pels Radiobots aquesta serà la seva segona actuació al MiniBeat, durant la primera edició del festival van mostrar el seu potencial amb un gran concert, i nosaltres, que estem encantats de compartir sinergies amb bandes locals, ens vam assabentar que tenien material nou,  l’excusa perfecte per fer-los tornar al seu poble, Granollers, i al MiniBeat.

Els Radiobots és un projecte educatiu dinàmic i innovador, nascut amb l’objectiu que els infants aprenguin anglès tot gaudint l’experiència musical en directe. Que millorin les seves capacitats expressives i creatives a través de les cançons, i que puguin participar de forma activa en un espectacle en forma de concert fet a la seva mida. Els músics interpreten composicions pròpies que adapten registres com el pop, el hip-hop o la música electrònica al llenguatge i a les necessitats dels menuts. Una posada en escena fresca i amena, ambientada en un món de fantasia que estimularà la imaginació dels infants i a la vegada els permetrà interactuar amb els protagonistes de l’espectacle.

La finalitat es la descoberta del món a través de cançons en anglès molt ballables! Estimulant posada en escena sota la direcció de Txu Morillas i interpretacions de Carol Badillo i Aleix Prats (Illa Carolina).
We are the Radiobots!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s