El power trio barceloní Gallina estarà al MiniBeat


Tenim davant a la millor banda grunge de terres catalanes, parlem de Gallina, un power trio de Barcelona liderat per la veu i guitarra de Pep Rius (Raydibaum, Elèctrica Dharma), i al que acompanyen Jordi Mulet al baix (Fi) i Iban Rodríguez a la bateria (Rosa de Luxemburg, Elèctrica Dharma, Murdoc).

Ja al 2012, Pep Rius va editar “Gargalls” (No Me’n Records) sota el nom de L’Abdominable Gallina Nauseabunda, un projecte en solitari de cantautor cru i directe que no comparteix l’energia elèctrica d’aquest nou treball “Al Marge” (Hidden Track) encara que si el seu cinisme àcid de guerres internes i crítica social.

Amb paraules d’en Pep Rius, vocalista i guitarrista de la banda “Ajuntar castanya i melodia i cremar-ho tot de la millor manera possible. Quan no et deixen dir res, has de cridar. El sistema és en fallida, no hi ha diners, els somnis s’han cremat com la vida de la gent, nens amb passamuntanyes bevent sang dels seus pares tots cantant Manel. Mentre hi ha un altre món, i GALLINA hi posa la banda sonora.”

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s