L’Escola del Rock al MiniBeat, un clàssic del festival

La tercera edició del Festival MiniBeat ja va desvetllant tot el seu cartell i activitats programades, i on l’Escola del Rock ja s’ha convertit en tot un clàssic de l’esdeveniment.

Un escenari i un backline sencer amb bateria, baix elèctric, guitarra elèctrica i micro, tot endollat i a punt per sonar i descobrir un nou Jimi Hendrix o un  Les Claypool (baixista Primus),  uns instruments a disposar pels més petits on a part de passat una bona estona, busquem introduir als més petits els valors del rock, aprendre a transmetre i comunicar a través de la música.

A l’Escola del Rock del MiniBeat no busquem “Rock Stars” que omplin pavellons, volem músics per omplir els carrers amb actitud, soroll i respecte. Perquè l’essència de l’underground és fer el que tu creus i no el que t’imposen. Digues als teus pares que el solfeig està molt bé, però el que a tu et mola és estar endollat!

Hey! Oh! Let’s Go!!!!!!! T’apuntes?

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s