Ferran Palau vindrà al MiniBeat a presentar “Blanc”, el seu nou i aclamat treball


El festival MiniBeat confirma un altre artista al seu cartell d’aquest any,  Ferran Palau estarà present a la tercera edició del festival granollerí per presentar el seu nou treball discogràfic “Blanc” (Halley Records, 2018).

En directe, el defensaran -de meravella, com en la darrera gira- en Joan Pons (El Petit de Cal Eril), en Dani Comas, i en Jordi Matas, tot i que al concert del MiniBeat, vindrà en solitari. Segons l’artífex del disc, “Blanc” està directament influenciat per Twin Peaks, el hip hop, el soul, la vapor-wave i un xic de Julio Iglesias.

Amb paraules d’en Martí Sales ” Ferran Palau canta a la intempèrie, exposat a tots els mals i a totes les meravelles. Amb la força del desemparat —del qui no té res a perdre—, Palau ens vessa aquest Blanc a les orelles en un extrem exercici de sinestèsia. I no ho fa com el fratricida Claudi a Hamlet, no: Blanc no és un verí que mata. És un verí que purga, metzina que enamora. Merda de la bona.”

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s