El trio valencià Jupiter Lion transportarà el MiniBeat a una altra dimensió


Molt contents d’anunciar als Jupiter Lion, que per qui encara no els hagi descobert,  direm que aquest trio valencià activen tots els sentits haguts i per haver, un veritable huracà sensorial que promet un directe enèrgic, físic i hipnòtic, en el qual el ball i la rotació interior dels globus oculars estan assegurats.

El grup format a principis del 2011 per Sais als sintetitzadors, veus i programació, José Guerrero al baix, membre de bandes com Cuello, La Orquesta del Caballo Ganador i els ja desapareguts Betunizer, i finalment per Gonzo In Vegas a la bateria, se serveix del llegat de la música experimental alemanya, aquesta que en un moment donat va deixar de mirar cap a EUA i Europa i va orientar les seves inquietuds cap a l’espai exterior. Cavalcant una supernova de kraut rock que condensa i allibera energia alternativament, els fantàstics dos discs editats del grup a BCore contenen excursions de psicodèlia rítmica i hipnòtica que fan avançar a l’oient sense descans.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s