El MiniBeat posarà música a la Llotja del Disseny de Granollers


El pròxim 14 d’abril des de el Festival MiniBeat iniciem col·laboració amb la Llotja del Disseny, el mercat urbà de disseny independent de referència al Vallès, que se celebrà un cop al mes amb 50 dissenyadors a la Plaça de la Porxada de Granollers.

En aquesta edició estarem de les 11.30 fins les 14.30h ambientant el  el centre de Granollers amb bona música alternativa amb el punxadiscs Cara B. Serà un bon lloc per veure el cartell complet de l’edició d’enguany i poder conversar amb els organitzadors.

T’apuntes?

+ informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s