Daniel Lumbreras vindrà al MiniBeat a presentar “La Vila”

El cantautor barceloní Daniel Lumbrearas mostrarà al MiniBeat les seves cançons en una llengua inventada i improvisada, plasmades al disc ‘La vila’, produït per Pau Vallvé.La força emocional de les seves cançons, i la seva aura de música sense pautes, pura expressivitat, fa que tardis a adonar-te que no està cantant en cap llengua identificable.

Daniel Lumbreras inventa al vol els sons d’una llengua que no és un idioma, sinó un exercici d’ “improvisació fonètica”, diu, fent servir la veu com un instrument i transmetent un il·limitat espectre de matisos.

Millor disc català de l’any per la revista Mondosonoro.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s