Kararocker, el karaoke del Rock & Metall al MiniBeat


A la tercera edició del MiniBeat torna l’interessant i divertida proposta del Kararocker, el karaoke del Rock & Metall que ja va participar per primera vegada l’any 2017 amb molt bona acceptació i on el públic és el protagonista. 

Compta amb un repertori de més de 1200 cançons i amb una llarga experiència, ja que porta  8 anys en actiu. Els inicis d’aquesta proposta musical van ser a Granollers, on el seus dos creadors són de la ciutat.  Actualment el Kararocker es realitza a la sala Rocksound de Barcelona i entre altres experiències viscudes, cal destacar que ha estat present a festivals europeus com el Rock Fest.

Llista de temes a escollir, tria el teu i vine preparat.
Deixa sortir el tros d’artista que portes dins!!

Sing & Destroy!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s