Caustic Roll Dave & Mike Mariconda, underground en estat pur al MiniBeat


Després d’haver sembrat causticidad sónica durant diversos anys per terra, mar i aire, en solitari i amb la seva terrisseria disfuncional neurótica, ara torna Caustic Roll Dave als escenaris amb acompanyament d’autèntic luxe, el novaiorquès Mike Mariconda, productor d’infinitat d’artistes i músic de bandes emblemàtiques del underground més garajero com The Raunch Hands i The Devil Dogs.

En Mike s’uneix a la causa per desparramar en directe les vísceres sonores de les cançons de LONG TERM MUSIC i APPROACHING NOISE, els dos àlbums editats fins avui per Caustic Roll Dave. Dos discos que a hores d’ara ja hauries d’haver escoltat, robat, piratejat o comprat.

La cerimònia es preveu insana, corrosiva i imperdible. No se sap si el projecte tindrà una vida molt llarga. Mike Mariconda ha comentat que segurament serà l’última vegada que s’involucri a tocar música en directe i en Caustic Roll Dave té en ment exiliar-se una temporada a la illa de North Sentinel a aprendre tècniques d’hospitalitat aborigen per aplicar-les a la societat occidental. En tot cas ningú ha escoltat una sola nota del que estan tramant en el seu búnquer i les ànimes de l’inframón estan expectants. Esperem que abans el planeta no s’hagi destruït.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s