Tesseire vindrà al MiniBeat en format acústic


Contents d’anunciar la incorporació de Tesseire al MiniBeat, el projecte musical cantat en occità de Marc Teichenné (veu i guitarra). La banda es completa amb el Fermí Roca (bateria) i el Rubén Martínez (baix). Però en aquesta ocasió serà la versió acústica de Tesseire, amb el Marc  amb una acústica i el Fermí (Biscuit) acompanyant-lo a la segona guitarra amb els seus arranjaments especials.

Des de l’Arcada Koncerts portem molts concerts amb en Marc, tant amb la formació “The Rippers” com posteriorment amb “Tesseire”, i la veritat és que si fossi’m fans d’algú, ho seríem d’ell i dels seus projectes. El projecte que portarà al MiniBeat en format acústic, serà la seva segona actuació en directe i la veritat que tenim ganes de veure’l desendollat, perquè endollat és un huracà.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s