Electropark, el millor de la música electrònica al MiniBeat


La música electrònica a Granollers porta un nom, Electropark, un col·lectiu de joves i no tan joves amants de l’electrònica, els vinils i els loops, que cada any organitzen amb la colla dels Blaus un bon sarau a la festa major de la ciutat. Al MiniBeat volem promoure totes les bones propostes que neixen a la ciutat i l’Electropark no hi pot faltar.


Dj LeTung (Electropark / Konghost)

Per a aquesta edició del Minibeat el Dj LeTung ens té preparat un set especial amb vinil. Compartint joies de la seva col·lecció ens durà per territoris sonors ben variats. Des de els ritmes calents del Disco fins al techno més minimalista passant per diferents vessants del House i l’Electro. Un viatge sonor per a tots els públics destinat a treure la son de les orelles dels assistents i que ens servirà de tret de sortida de la jornada musical ben completa que ens espera a l’escenari Electropark.

Bailongo (Electropark)
Després de molts mesos d’ostracisme, Bailongo reapareix amb material nou a la motxilla i energies renovades. Un dels clàssics de les festes populars a Granollers oferirà a petits i no tan petits una selecció de clàssics del disco i el house, mesclats amb les darreres troballes dels segells més avanguardistes.


NoPronostic (Electropark)

Habitual de les nits a Granollers, NoPronostic és un dels nostres selectors amb el morro més fi. Sempre a la recerca d’aquells artistes que estan fent coses interessants i sempre assistint a les festes més punteres junt amb el seu amic inseparable Tawers (l’any passat van actuar junts com a Panda Knights). Un set d’electrònica on les joies van apareixent i que segur que farà ballar a tots els assistents.


Tawers (Electropark)

Un habitual de l’escena vallesana que sempre està a l’aguait de les tendències i llançaments de noves joies de l’electrònica. No es perd una festa, sempre està allà on s’ha d’estar per a saber què és el que està passant. El seu gust musical eclèctic fa que els seus sets siguin bastant imprevisibles però molt energètics. House, Disco i Techno mesclats amb elegància.


Nocturn (Electropark)

El nostre Dj més underground i gamberro, l’indicat per a tancar una jornada de música electrònica memorable. Sempre amb l’esperit del Funk a les venes i amb el radar a punt per a caçar joies de l’electrònica de tots els temps, en Nocturn ens té preparada una sessió molt alegre i festiva que serà un viatge al llarg del House i el Techno de més qualitat. Prepareu les sabates de ballar, ben cordades i assegureu-vos que la sola està a punt per a gastar-se.

Taller d’una hora i mitja per introduir als nens al món del vinil

En aquest taller l’Electrfopark expoasarà les virtuts i particularitats d’aquest antic format que fa uns anys torna a estar de moda.
Explicaran el funcionament de la taula de mescles i les tècniques d’escolta i pre-escolta, es parlarà de loops i introduirem als més petits en l’art del Beatmatch. Si s’escau també s’introduirà el concepte de psicologia de pista i recalcarem la importància de la selecció musical. Classe conduïda per Dj LeTung, experimentat Dj i amant de la música que va començar a mesclar vinils ara fa 20 anys, i des de petit sempre ha estat relacionat amb aquest format.

Una manera amena i divertida d’acostar aquest antic art de plasmar música en plàstic als més petits. A més a la part final del taller els participants aniran passant per ordre i podran provar de fer les seves mescles i familiaritzar-se amb l’entorn de la cabina del DJ. Sentir el poder i provar de mesclar uns quants loops.

“ESPEREM INFONDE LA PASSIÓ QUE A NOSALTRES ENS MOU PER LA MÚSICA A LES NOVES GENERACIONS I QUE CONEGUIN AQUEST ART DE MANERA QUE SI ALGUN D’ELLS VOL FORMAR PART D’ELECTROPARK 2030 HO FACI FENT UN SET AMB VINILS 🙂 “

HORARIS ELECTROPARK
10:30 –  INICI (WARM UP)
10:50 – 12:20 TALLER DE VINIL
12:20 – 13:30 LETUNG SPECIAL VINYL SET
13:30 – 14:40 BAILONGO
14:40 – 15:30 10AM LIVE!
15:30 – 16:40 NOPRONOSTIC
16:40 – 17:50 TAWERS
17:50 – 19:00 NOCTUR

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s