Els granollerins Severian al MiniBeat


Severian és un grup Indie rock format a Granollers el 2010, un projecte que redescobreix i combina sons dels 70’s i els 90’s passejant-se entre estils musicals que van des del rock, indie, dark o el Noise.

Severian reuneix una constant: evolució a força de cops! No hi ha res realment definitiu; La saviesa o la desgràcia sempre ronden les nostres finestres demostrant que només hi ha una veritat; I aquesta és: que res és absolut, perquè futur o passat o temps són només conceptes que varien i es mouen com els nostres pensaments més clars o més foscos; Buscant com a resultat: moviment evolutiu i llibertat.

La banda està formada per Alex Parravicini, guitarra i veu, Max Rotunno, baix i veus, Xavi Duran, guitarra i Casi Mateos a la bateria. La filosofia i el nom de la banda, està inspirat en el llibre “sol nuevo” de Gene Wolfe.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s