Tiger Menja Zebra, la banda més internacional de Granollers farà un concert taller al MiniBeat


Amb molta alegria i mal de cap, anunciem la presència al MiniBeat de la banda més especial i canyera que a parit Granollers, els Tiger Menja Zebra. En aquesta ocasió, faran un concert taller on tot el public quedarà impresionat de l’energia que descarrega la seva música i on els més petits podran tastar el poder que dona tenir els seus aparells entre les mans!!!

Si amb “Com començar una guerra” (2012, Music or Nothing), Tiger Menja Zebra convidaven a la provocació, el desvergonyiment, la intimidació i la fúria sense prejudicis, a “Super Ego” (2014, Music or Nothing) els guanyadors mostraven prepotència, supèrbia i súper menyspreu cap als altres, orgullosos d’ells mateixos i de poder trepitjar als perdedors, ara arriba “Anarquia i mal de cap” (2017,
Hidden Track), on tot ordre s’esvaeix de nou per preparar una futura guerra. Servilisme desgastat, decepció, ràbia que condueix al desordre, via de no retorn. I així seguim fent, fins que no quedi ningú. Me la pela tot.

Amb aquest tercer treball, Tiger Menja Zebra tanquen l’autoproclamada “Trilogia de l ‘autodestrucció de l’ ésser humà” segons la seva particular visió. “Anarquia i mal de cap”, com els anteriors treballs, ha estat produït per ells mateixos i gravat i mesclat per Marco Morgione a Micromaltesse / Vip Chollo a Barcelona. Masteritzat per Yves Roussel.

El disc mostra de nou una obra compacta de 8 temes sense concessions a 140bpm de manera ininterrompuda. En aquesta ocasió, avançant un pas més en la seva particular evolució, la formació es presenta amb quatre components: dues bateries i dos baixos que donen suport a l’electrònica, veus i crits.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s