Els aclamats Cala Vento vindran al MiniBeat a presentar el seu nou disc “Fruto Panorama”


Amb el seu debut al 2016, Cala Vento va demostrar que són capaços de molt amb molt poc. Ara tornen amb un segon disc anomenat “Fruto Panorama”, estranya conjunció de conseqüència i estat. Al MiniBeat podràs comprovar com duet empordanès es posa al públic a la butxaca a partir del primer tema, l’energia que desprenen i un directe demolidor fan que sigui un concert molt recomanable!!!

Després de tocar des de Càceres fins Austin, i conèixer el món de possibilitats que s’els hi obre a partir del seu primer disc, Joan Prim i Aleix Turon invoquen emocions i vivències per guardar-les en construccions melòdiques incendiaries.  De nou amb la producció d’Eric Fuentes, peça clau a la banda, han buscat noves rutes subterrànies per assolir pics més grans d’expressivitat, sota la premissa bàsica de l’honestedat.

Amb tants versos àcids i tornades àlgides, Cala Vento ens empenyen a corejar els seus secrets, a repetir sense remei aquestes rimes d’ironia llepada, i quan no hi ha rimes, udols, i quan no hi ha paraules, riffs sense compassió. Aquesta joventut ens assegura un futur prometedor a l’escena underground de casa nostra.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s