Firstmen, la nova fornada de Granollers al MiniBeat

Al MiniBeat ens agrada donar suport a les formacions locals, i més si són joves que acaben de començar i amb ganes de mostrar el seu potencial en un concert com ara els Firstmen. La base del festival és incentivar el directe, la cultura musical underground, que les bandes locals tinguin un espai on el públic pugui veure el que saben fer.

Firstmen, un grup de nova creació compost per quatre amics i estudiants del conservatori de música de Granollers que els hi agrada fer música al pur estil rock, funky i amb temes propis. Els membres del grup són en Jaume (bateria), en Dani (teclats) i en Gerard ( guitarra i baix), l’any passat es va incorporar un nou membre, en Toni (guitarra, baix i veu).

One thought on “Firstmen, la nova fornada de Granollers al MiniBeat”

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s