Sabeu com acabarem el MiniBeat d’aquest any? …amb els Manero Sound System!!

Manero Sound System és l’espectacle que presenta tota l’essència de la Fundació Tony Manero en format trio. Serà el darrer concert del MiniBeat, a la Sala Nau B1, després de veure l’arsenal de propostes d’aquest any, serà un moment per deixar-se anar i ballar fins al extasi més sublim. Buaaaaaaa

Una sessió de música disco-funk que recull tants grans clàssics de la música disco com remixes dels temes de la banda catalan. Conbinen la sessió de Dj Miguelito Superstar amb la música en directe de Lalo López a la guitarra i Marçal Muñoz a la trompeta, obtenint un resultat realment festiu i molt visual.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s