Tilde vindran al MiniBeat a omplir Granollers de sons màgics

Contents d’anunciar una banda que ens te enamorats. Tilde amb components de Barcelona i Sevilla, rollo post amb accent andalús. Directe a la vena, directe intens, directe colpidor… deixem unes línies explicant l’història d’aquesta fantàstica banda de l’underground barceloní!!

Tilde neix a Barcelona el maig de 2009. Al novembre graven el seu primer EP “Poleas” a l’estudi de Jaume 113 a Girona. Aquestes cançons els van servir com a primera carta de presentació per començar a rodar per diferents sales de Catalunya, tant en format elèctric com acústic arribant a donar gairebé un centenar d’actuacions.

Durant aquest intens recorregut, van néixer noves cançons i la banda va guanyar pes en la composició aconseguint, a poc a poc i de forma natural, definir un so peculiar marca de la casa. Això ens porta a finals del 2011, quan editen, sota el segell “Siete Señoritas Gritando”, el seu primer LP titulat “La compra del mes”. Gravat per Marco Morgione a Micromaltese Studios. Disc que han estat presentat per Catalunya i part de la Península.

Al maig de 2013, Tilde presenta el seu tercer treball, editat en cd i vinil, en aquest cas, el seu segon EP “Padre”, on la banda fa un pas més en la recerca d’un so propi . Giren en directe passant per ciutats com Saragossa, Barcelona, Bilbao, Sevilla o Granada.

Després de diversos canvis en la formació, Tilde se centra durant un llarg període de portes endins, en la creació del seu nou treball, que va veure la llum a l’abril de 2017.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s