Profunds i electrònics, Agost en directe al MiniBeat

Agost és un trio de Barcelona unit per l’amor als pedals d’efectes, els instruments vintage i el soroll. El seu so és una barreja de guitarres que beuen del shoegaze, sintetitzadors que hipnotitzen i unes veus envoltants.

Durant l’any 2017 van presentar el seu primer EP en diferents sales de Catalunya, com l’Antiga Fàbrica Estrella Damm, en plataformes com Balcony TV ia la intimitat d’un Sofar Sounds. Després de guanyar els premis Fàbrica Embassa’t i Movistar artsy i ser finalistes del Bala Perduda, ara han guanyat el Projecte Demo ’18, que els va portar a actuar al passat FIB 2018, i que va fer que la discogràfica Hidden Track Rec. els i treies el seu LP al setembre 2018.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s