Mateólika vindrà al MiniBeat amb la banda al complert

Amb uns aires més punk-rock que els seus antecessors, Mateólika, acostumat a voltar en solitari, vindrà al MiniBeat amb tota la banda al complert a presentar el seu  quart disc  “La Revolución es una bonita palabra”. El disc es va estrenar a principias  del 2018 amb la força necessària per obrir nous camins comptan amb les col·laboracions de Javi Chispas (Maniática, La banda Jachís) i molts i moltes amistats més.

#SeAcaboLaTonteria és la culminació d’onze anys a la carretera, de centenars de locals tenebrosos i foscos, de nits de triomfs sonors i derrotes ocultes, de crits salvatges i balls prohibits, de cançons anti patriotes, travestisme i mala hòstia. Onze anys de rialles, alegries i de sàtira perseguida, de la inqüestionable necessitat de parlar sense embuts de totes i de tot, de fer música sense censura i de seguir tocant fins a l’alliberament total de les paraules. Salut i Punk.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s