Connexió Mallorca vs MiniBeat amb Sac de Trons

Contents d’anunciar un taller molt especial vingut des de Mallorca, on els més petits gaudiran com si fossin un rocker del futur. SAC​​ de TRONS​ és un taller de bateria adreçat al públic infantil de 3 a 9 anys i a les seves famílies en què es pretén que els més menuts de la casa perdin la por a tocar música d’una manera lúdica i engrescadora.

En el taller, La Fada Despistada i els seus músics ensenyen als nins i nines patrons molt simples de percussió que tot seguit posen en pràctica interpretant cançons tots junts cançons de grups com The White Stripes, Deep Purple, MGMT, The Flaming Lips, Queen, Franz Ferdinand, AC/DC o Foo Fighters.

A SAC de TRONS els rockers del futur aprenen a través del joc i l’experimentació.

Metodologia
Material: ​​baquetes, plats amb peu, caixes amb peu, timbals base i toms.
Espai:​ ha de ser prou ample com perquè hi càpiga tot el material i els nins puguin moure’s amb llibertat.
Durada​​ del ​​taller: ​30 minuts per torn, idealment de no més de 16 nins. Es poden fer fins a 8 torns per dia.
Torns:​ idealment els torns seran escalonats segons l’edat dels infants (3-4, 5-6, etc), sempre depenent del nombre de nins inscrits/assistents. El límit és per nombre de nins: tots els pares i familiars que vulguin poden entrar a les sessions sense problema per veure els seus menuts rockear.

Els músics
Cecília ​​Giménez ​és La Fada Despistada, el personatge que ha enamorat ja a diverses generacions de nins mallorquins,
catalans i argentins, fruit de la seva formació com a cantant, antropòloga i docent. Amb La Fada Despistada, des de 2007, ha
publicat tres discos i ha fet cents de representacions.

Teo Salvà​ ha estudiat al Conservatori Superior del Liceu i al Taller de Músics, on va graduar-se amb matrícula d’honor. És membre de The Jazz Fingers, col·laborador Miranda Jazz Combo i Highlands Project entre d’altres.

Pep Toni Ferrer ​i Michael ​​Mesquida​​ van de la mà des de fa més d’una dècada, a Oliva Trencada primer, amb la banda d’acompanyament de Miquel Serra després i ara a Zulu Zulu i La Fada Despistada. A més, estan al capdavant de l’estudi mallorquí Favela, per on ha passat tota l’aristocràcia del rock underground illenc.


Aviat posarem info per apuntar-se al taller.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s