Kararocker, el karaoke del rock i el metall que triomfa allà on va, vindrà per tercera vegada al MiniBeat

Al MiniBeat torna per tercera vegada l’interessant i divertida proposta del Kararocker, el karaoke del Rock & Metall, que ja va participar per primera vegada l’any 2017, i que cada any ha tingut molt bona acceptació i on el públic és el protagonista.

Compta amb un repertori de més de 1.200 cançons i amb una llarga experiència amb més de  9 anys en actiu. Els inicis d’aquesta proposta musical van ser a Granollers, on els seus dos creadors són de la ciutat.  Actualment el Kararocker es realitza a la sala Rocksound de Barcelona i entre altres experiències viscudes, cal destacar que ha estat present a grans festivals com el Rock Fest de Barcelona.

Llista de temes a escollir, tria el teu i vine preparat.
Activitat per a pares i fills. Deixa sortir el tros d’artista que portes dins!!

Sing & Destroy!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s