Kon Act (live), electrònica amb un so industrial i cru, en directe al MiniBeat

Kon Act, banda formada per Miguel Boroubat i Jordi Casellas, dos dels membres fundadors del col·lectiu/segell Konghost que passen pel MiniBeat a presentar el seu primer treball homònim. A punt de treure la seva primera referència en vinil i amb uns quants remixos que ja han vist la llum, aquests dos enamorats de l’electrònica més pura passaran pel festival a donar una lliçó del que és el TECHNO amb majúscules.

Sons crus i industrials, textures rugoses i ritmes intrincats. Un live d’electrònica que no us podeu perdre, on la compenetració i la improvisació van de la mà.

Per a aquesta ocasió comptaran Kon Act amb el suport dels seus col.laboradors més habituals, el duet d’artistes visuals FRAU (Helena Pielias i Vicenç Viaplana), que amb LOOP DE LOOPS seran els encarregats d’arrodonir l’experiència amb les seves visuals de màxim nivell. Un show que esta destinat a rodar pels millors festivals del món.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s