Oberta inscripció pel taller de bateria “Sac de Trons”

Oberta inscripció al taller SAC DE TRONS que es durà a terme durant el MiniBeat a les instal·lacions de l’escola de teatre Arsènic. A continuació detallem la seva dinàmica i adjuntem un formulari que s’ha d’omplir per poder participar. Salut i Rock&Roll

APUNTA’T AL TALLER DE BATERIA “SAC DE TRONS”!!
Omple el formulari i especifica al missatge el nom i l’edat del nen.
S’agruparan en funció de l’edat (de 3 a 9 anys).
Es faran 8 sessions de 30 minuts cada una, de 12.00h a 14.00h i de 16.00h a 18.00h. (16 nens per sessió). Places limitades
Un cop inscrit, et contestarem via mail amb la sessió i horari en la qual participarà.

TALLER COMPLERT!
Als participants inscrits, divendres 3 de maig us confirmarem via mail l’hora que teniu els petits apuntats. Així i tot, les llistes amb els participants a cada sessió també les tindrem penjades a l’entrada de l’escola Arsènic, on es fa el taller.


SAC​​ de TRONS​ és un taller de bateria adreçat al públic infantil de 3 a 9 anys i a les seves famílies en què es pretén que els més menuts de la casa perdin la por a tocar música d’una manera lúdica i engrescadora.

En el taller, La Fada Despistada i els seus músics ensenyen als nins i nines patrons molt simples de percussió que tot seguit posen en pràctica interpretant cançons tots junts cançons de grups com The White Stripes, Deep Purple, MGMT, The Flaming Lips, Queen, Franz Ferdinand, AC/DC o Foo Fighters.

A SAC de TRONS els rockers del futur aprenen a través del joc i l’experimentació.

Metodologia
Material: ​​baquetes, plats amb peu, caixes amb peu, timbals base i toms.
Espai:​ ha de ser prou ample com perquè hi càpiga tot el material i els nins puguin moure’s amb llibertat.
Durada​​ del ​​taller: ​30 minuts per torn, idealment de no més de 16 nins. Es poden fer fins a 8 torns per dia.
Torns:​ idealment els torns seran escalonats segons l’edat dels infants (3-4, 5-6, etc), sempre depenent del nombre de nins inscrits/assistents. El límit és per nombre de nins: tots els pares i familiars que vulguin poden entrar a les sessions sense problema per veure els seus menuts rockear.

Els músics
Cecília ​​Giménez ​és La Fada Despistada, el personatge que ha enamorat ja a diverses generacions de nins mallorquins,
catalans i argentins, fruit de la seva formació com a cantant, antropòloga i docent. Amb La Fada Despistada, des de 2007, ha
publicat tres discos i ha fet cents de representacions.

Teo Salvà​ ha estudiat al Conservatori Superior del Liceu i al Taller de Músics, on va graduar-se amb matrícula d’honor. És membre de The Jazz Fingers, col·laborador Miranda Jazz Combo i Highlands Project entre d’altres.

Pep Toni Ferrer ​i Michael ​​Mesquida​​ van de la mà des de fa més d’una dècada, a Oliva Trencada primer, amb la banda d’acompanyament de Miquel Serra després i ara a Zulu Zulu i La Fada Despistada. A més, estan al capdavant de l’estudi mallorquí Favela, per on ha passat tota l’aristocràcia del rock underground illenc.


ARSÈNIC

Arsènic, espai de creació
 és una iniciativa privada situada a la Fàbrica de les Arts de Roca Umbert i neix de creure en el teatre com a eina cultural i educacional. És un espai formatiu i de creació artística on les arts escèniques en són l’eix vertebrador.

El projecte vol oferir a la ciutat un espai de creació per a totes les persones, independentment de la seva edat. És un espai per compartir inquietuds i creativitat, per acollir propostes i desenvolupar-nos com a persones. Les arts escèniques ens ajuden a desenvolupar aquesta creativitat perquè l’eina de treball és cada un de nosaltres (el nostre cos, emocions, pors, desitjos…).

www.arsenicreacio.com

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s