Els espectaculars Don Simon i Telefunken ens faran viatjar al seu món imaginari

Don Simon i Telefunken, un projecte impressionant, únic i molt personal, amb uns experimentats músics que acostumen a tocar amb grans de l’escena, com Pascal Comelade, Pau Riba o Albert Pla. També han participat en festivals com el «Sonar Kids», en el qual van definir el seu estil com “vanguarderia”, una divertida barreja dels sons més estranys de la música electrònica amb les melodies alegres dels programes de dibuixos animats dels matins dels dissabtes.

Els Don Simon i Telefunken ens transporten en el temps per recuperar la imaginació i el món dels somnis tal com ho fèiem, potser, en la nostra infantesa. Es caracteritzen per barrejar instruments de rock amb joguines que podríem trobar nosaltres mateixos a qualsevol botiga. Ja tenen quatre discos editats.

Bugui-bugui, sons de robots, calypso, rock’n’roll, mambo… tot és possible al món de Don Simon i Telefunken.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s