El cantant, pintor i multi-instrumentista alemany Peter Piek vindrà al MiniBeat

Peter Piek és un cantant, pintor i multi-instrumentista procedent de Leizpig (Alemanya), tot i que és l’anglès l’idioma que fa servir per compondre i interpretar les seves cançons. I sing it in a song, I paint it on a wall (Ho canto en una cançó, ho pinto en un mur). Aquesta declaració de principis, títol d’un dels seus discos, deixa les coses clares.

Peter Piek és un artista multidisciplinari en majúscules. I és que tant les seves pintures com els seus discos han estat objecte d’elogis allà per on han passat. Ha realitzat extenses gires que l’han portat per països com França, Espanya, o la seva Alemanya natal, a més dels Estats Units, on va arribar a participar en el prestigiós festival South By Southwest d’Austin, Texas.

Els seus discos són una col·lecció de cançons que conviden a l’optimisme, compostes a partir d’unes influències tan variades com la seva paleta de colors i que van des del folk de Ben Harper ( “Elli” la podria haver-la signat el músic californià) a cançons més properes al power pop de gent com Mathew Sweet, però recolzades sempre per una singular i personalíssima veu que el fa únic i reconeixible des de la primera escolta.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s