Vols muntar una distri o una parada al MiniBeat?

El MiniBeat és un espai per escoltar bona música, mostrar als més petits que hi han coses més enllà de la música que els posen a l’escola, no cal dir noms concrets, un lloc per conèixer novetats i de trobada de col·lectius de l’entorn “do it yourself”. Si vols venir amb la teva distri,  la teva discogràfica, la teva botiga de merch o parada del que vulguis d’aquest entorn, omple el formulari que adjuntem i explique’ns una mica el vostre projecte, ens posarem en contacte amb els detalls i confirmació de la reserva de l’espai.

El període d’inscripció estarà obert fins al 30 d’abril de 2020.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s