El Festival MiniBeat es celebrarà finalment el 20 de setembre

A causa de l’emergència sanitària que estem vivint actualment, l’Arcada Koncerts i  l’Ajuntament de Granollers, han decidit canviar el dia de la celebració del Festival MiniBeat, passa del 10 de maig al 20 de setembre del 2020.

“El primer són les persones i no volem posar en risc a ningú dels implicats. Des de l’organització del festival ens veiem amb la voluntat, i ara més que mai, d’ajudar a l’escena independent i alternativa a tirar endavant després de la parada forçosa actual, creant sense por i amb energia espais de difusió cultural, imprescindible per la salut mental de tothom. Sabem que amb l’estat d’incertesa actual, és arriscat qualsevol moviment en la gestió cultural, però creiem que el sector necessita estar en moviment.  Seguim endavant sense por i amb l’esperança de veure la llum al final del tunel”, comenta l’Arni, responsable de l’Arcada Koncerts i del Festival MiniBeat.

“Des de l’Arcada Koncerts remarquem que la gran majoria d’activitats que hem organitzat durant els darrers 23 anys de vida, han estat arriscades, i justament per aquest motiu s’han dut a terme, si volguéssim la tranquil·litat de coses segures, ens faríem banquers o funcionaris. Però no és el cas, ens agrada la música, ens agrada l’underground i ens agraden les noves experiències, per tots aquests motius lluitem, per tots aquests motius tirarem endavant la cinquena edició del Festival MiniBeat“.

Sabent la nova data al calendari, ja estem parlant amb totes les bandes, espectacles, tallers i persones implicades en l’edició d’enguany per mirar de confirmar que els vagi bé el canvi de dia i mirar de què es produeixi la mínima variació possible. Els que ja tingueu l’entrada, us servirà per a la nova data del 20 de setembre, i als que no us vagi bé, us retornarem l’import. En aquest cas, ompliu el formulari “Contacte” que trobareu a la web del MiniBeat amb les vostres dades i us gestionarem el retorn de l’import de l’entrada.

Gràcies per la comprensió i sigueu valents
Salut i força!

2 pensaments sobre “El Festival MiniBeat es celebrarà finalment el 20 de setembre”

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s