Tot el cartell de la 5a edició del Festival MiniBeat

Ja tenim tot el cartell de la 5a edició del Festival MiniBeat tancat, on destaquen les actuacions dels Azucarillo Kings, Tokyo Sex Destruction, Rombo, Furguson i un llarg etc. També comptarem amb tallers, skatepark, pallassos, circ, grafitis… tot un dia dedicat a la cultura alternativa on poder assistir amb tota la família, sol, acompanyat o amb l’amant.

Tot i que tal com estan les coses, i davant de l’emergència sanitària actual, veiem impossible que el MiniBeat es pugui realitzar a la data prevista (10 de maig). El primer són les persones i no volem posar en risc a ningú dels implicats. Des de l’organització ens veiem amb la voluntat, i ara més que mai, d’ajudar a l’escena independent i alternativa a tirar endavant després de la parada forçosa actual, creant sense por i amb energia espais de difusió cultural, imprescindible per la salut mental de tothom.

Des de l’Arcada Koncerts i l’Ajuntament de Granollers estem buscant una nova data que aviat us anunciarem. Un cop la tinguem, parlarem amb tots els implicats en l’edició d’enguany per mirar de què hi hagi la mínima variació possible. Els que ja tingueu l’entrada, us servirà per a la nova data, i als que no us vagi bé, us retornarem l’import.

Ara més que mai, sigueu valents, força i endavant!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s